Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του "Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων" το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 στις αίθουσες της ΕΤΑΠ (πρώην Σχολές Παπαφλέσσα, Ηροδότου 6 & Κανάρη).

 Στην διάρκεια την εκδήλωσης θα  γίνει και η  παρουσίαση του θέματος :

 "Η αναγκαιότητα του Digital Marketing στην σύγχρονη επιχείρηση" από  τον κ.  Σ. Οικονομίδη Founder SEO In Greece  καθώς και ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το Νέο Ασφαλιστικό από τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής κ. Π. Κρανιώτη.

 Επισυνάπτεται δήλωση συμμετοχής για την  εκδήλωση, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε, έως την Πέμπτη  2 Φεβρουαρίου 2017 στο email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα λόγια για το  Mεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ:

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και  οργανισμών και για επιχειρηματίες και  αυτοαπασχολούμενους οι οποίοι επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται  ότι στα  28 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα,  Λιβαδειά , Ιωάννινα, Κυκλάδες,  Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Καλαμάτα, Κοζάνη, Δράμα , Κόρινθο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο, Χαλκίδα  και Χανιά κ.α) 4.300 στελέχη  που ήδη έχουν  επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έναρξη της 4ης Σειράς Καλαμάτας:    17 Φεβρουαρίου 2017

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Οκτωβρίου του 2018 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα, Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00, ανά δεκαπέντε ημέρες.

Δικαίωμα Συμμετοχής: 3.900€  μη μέλη    &  3.700 € τα μέλη Επιμελητήριου Μεσσηνίας.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται  στα γραφεία  στα γραφεία της Ε.Ε.Δ.Ε., Τηλ.:(210) 21 12 000-9(Εσωτ. *622  & *623), FAX: (210)21 12 024 & 028.κ. Νίκο Βλασσόπουλο ή κ. Μάκη Φιτέογλου

Web Site: www.eede.gr  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στην ΕΤΑΠ τηλ 27210-24174 κα Μαρία Νταμάτη

Συνημμένο αρχείο: Δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση 

Copyright © 2023 ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.