ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 4ΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΕΔΕ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του "Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων" το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 στις αίθουσες της ΕΤΑΠ (πρώην Σχολές Παπαφλέσσα, Ηροδότου 6 & Κανάρη).

Στην διάρκεια την εκδήλωσης θα  γίνει και η  παρουσίαση του θέματος :

"Η αναγκαιότητα του Digital Marketing στην σύγχρονη επιχείρηση" από  τον κ.  Σ. Οικονομίδη Founder SEO In Greece  καθώς και ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το Νέο Ασφαλιστικό από τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής κ. Π. Κρανιώτη.

Επισυνάπτεται δήλωση συμμετοχής για την  εκδήλωση, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε, έως την Πέμπτη  2 Φεβρουαρίου 2017 στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Περισσότερα...  

DIPLOMA BASIC OFFICE
Το πιο διαδεδομένο πιστοποιητικό DIPLOMA για την απόδειξη βασικών γνώσεων πληροφορικής. Το πιστοποιητικό DIPLOMA BASIC OFFICE (http://www.diploma.edu.gr/certificates/diploma_basic_office.php) λόγω της αυξημένης αναγνωρισιμότητας και αποδοχής του από την αγορά εργασίας, θα κάνει το βιογραφικό σας ανταγωνιστικότερο, δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε τη θέση εργασίας που επιθυμείτε. Η υψηλή ποιότητα των πιστοποιητικών DIPLOMA σχετίζεται με τον τρόπο εξέτασης που βασίζεται σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες και όχι σε τεχνολογία προσομοίωσης. Έτσι, τα πιστοποιητικά DIPLOMA σας βοηθούν να αποδείξετε όχι μόνο ότι απλά περάσατε τις εξετάσεις πιστοποίησης, αλλά ότι κατέχετε ουσιαστικές γνώσεις. Για να αποκτήσετε το DIPLOMA BASIC OFFICE CERTIFICATE πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια από τις παρακάτω επτά (7) ενότητες:

 Περισσότερα...  

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θα γίνει από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της αναπτυξιακής του εταιρείας ΕΤΑΠ Πελοποννήσου. Η έναρξη των μαθημάτων είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2018. Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας είναι 3.700 ευρώ και για τα μη μέλη 3.900 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)  μετά τη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος στην Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας προχωρά στη διοργάνωση της 4ης  σειράς του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Μάλιστα όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΕΔΕ, το Επιμελητήριο συνέδραμε σημαντικά στην υλοποίηση του προγράμματος, συμβάλλοντας έτσι «στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Μεσσηνίας, μέσα από την επένδυση στη γνώση και το ανθρώπινο δυναμικό».

 Περισσότερα...  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΛΑΕΚ 1-25) ΕΤΟΥΣ 2015

 

 

 

Ο φορέας μας ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας), υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα στο πλαίσιο του έργου «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΛΑΕΚ 1-25) ΕΤΟΥΣ 2015» του ΟΑΕΔ.

Πιο συγκεκριμένα τα Προγράμματα είναι διάρκειας 32 ωρών και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι για τους οποίους καταβάλλεται στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά και καθόλη τη διάρκεια της υλοποίησης θα έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου.

Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 5,00 ευρώ καθαρά ανά ώρα κατάρτισης, το οποίο καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

 

Συνεργαζόμενοι φορείς:

Επιμελητήριο Μεσσηνίας, Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο ΕΡΜΗΣ”, Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών Ν. Μεσσηνίας, Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Σύλλογος Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Καλαμάτας, Συντεχνία Αρτοποιών Μεσσηνίας, Σωματείο Ψυκτικών Ν. Μεσσηνίας, Σωματείο Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Μεσσηνίας, Ομοσπονδία Επαγ/κων – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Καλ/τας & Ν. Μεσσηνίας, Σωματείο Επισκευαστών αυτ/των & Μηχανημάτων Ν. Μεσσηνίας.

 

Τίτλους προγραμμάτων (πατήστε επάνω στον τίτλο να δείτε την αφίσα):

1. MARKETING ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ

2. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

3. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ- ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

4. ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

5. ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

6. ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

7. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

8. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

9. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ (SOCIAL MEDIA)

10.ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

11. MARKETING ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ

12. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ (SOCIAL MEDIA)

13. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΣΤΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

14. ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής

Είσαι γεννημένος από το 1953 έως και το 1987; Κάνε την αίτησή σου σήμερα!

 

Σκοπός της Δράσης

Η δράση διασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των ωφελουμένων στην αγορά εργασίας, μέσω της απόκτησης και βελτίωσης των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων, με παράλληλη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος, της δυνατότητας πιστοποίησης των επαγγελματικών τους προσόντων και την προσαρμογή των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων στις σύγχρονες ανάγκες κλάδων αναπτυξιακής προτεραιότητας της οικονομίας.

 Περισσότερα...  

 

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους επιλαχόντες των προγραμμάτων:

  • 18-24 ετών
  • 25-29 ετών.

Η δράση που υλοποιείται από το ΚΕΚ ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων αφορά σε ανέργους νέους ηλικίας 25 έως 29 ετών, και συγκεκριμένα σε άτομα που έχουν γεννηθεί από 1.1.1985 έως 31.12.1989.

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 30.000 άνεργοι, εκ των οποίων 12.000 θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ και 18.000 απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικό επίδομα:

2.550€ για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ 
• 2.280€ για απόφοιτους δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η δράση περιλαμβάνει:

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών
• Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διάρκειας 450 ωρών σε 2 φάσεις (`α και `β φάση), που στο σύνολό της δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες.
• Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 24174 ή στείλτε μας e-mail στο  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

 

Copyright © 2023 ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.